AKTUELLT

MUSIKAL - REBECCA
Ida gör huvudrollen som "Jag" i den psykologiska thrillern Rebecca på Malmö Opera våren 2014. Musikalen är baserad på Daphne du Mauriers roman Rebecca från 1938. 1940 gjorde Alfred Hitchcock sin berömda filmversion av historien som blev flerfaldigt oscarsbelönad. ”Jag” är den naiva medelklassflickan som ska axla rollen som härskarinna på det spöklika Manderley, där hon hatas av den lömska hushållerskan Mrs Danvers. En klassisk Hitchcockhistoria med mystik, spänning, skräck och dramatik. I rollen som Mrs Danvers ses Nanne Grönvall. Musikaliskt ansvarig dirigent är Anders Eljas.
:: LÄS MER
 
KONSERT - GALAKVÄLL
Ida Högberg deltar som solist på Malmö Operas Galakväll den 24 maj 2013. Malmö Opera slår på stort och presenterar stolt nästa spelår på en glittrande galakväll med Malmö Operaorkester, Malmö Operakör, Barnkör, dansare och solister.
:: LÄS MER
 
MUSIKAL - SOMMARNATTENS LEENDE
Ida fick strålande recensioner för sin insats som kammarjungfrun Petra i Dennis Sandins uppsättning av Sommarnattens leende på Malmö Opera våren 2013. Lars-Erik Larsson, Skånska Dagbladet, tyckte Ida var "kvällens stora överraskning, fräsch som en blomma, elegant småfräck och med ett härligt bett i stämman."
:: LÄS MER
 
 
 

 
 
   

FOTO: Knut Koivisto

PROD: blomill